eVitae

Nem mondhatom el senkinek

Két éves

Budapesten, 2012. december 9-én születésnapi találkozót és beszélgetést szervez a Kohányi Társaság az Amerikai Népszava webhelye megindulásának második évfordulója alkalmából. A szervezők e-mailben várják a résztvevők jelentkezését.

Az Amerikai Népszava második születésnapját az annak webhelyét támogató Kohányi Társaság születésnapi találkozó és beszélgetés keretében fogja megünnepelni. Az előzetes jelentkezésre szóló felhívásra számos visszajelzés érkezett.

Tekintettel arra, hogy a tényleges születésnap, december 20. túlságosan közel esik a közelgő ünnepekhez, a szervezők ennél korábbi időpontot választottak. A találkozóra december 9-én, vasárnap Budapesten kerül sor. A pontos helyszínt és időpontot a Kohányi Társaság titkárai e-maiben tudatják mindazokkal, akik a rendezvényre már jelentkeztek, vagy ezután – de legkésőbb december 7-ig – jelentkeznek a Kohányi Társaságe-mail címen. Ugyanitt lehet előre jelezni, ha valaki a találkozó résztvevőivel Skype-on venné fel a hang- vagy videokapcsolatot, akár úgy is, hogy vidéken vagy külföldön kisebb csoportok a budapesti találkozóval egy időben összegyűlnek és így vesznek részt a születésnapi találkozón. Ebben a formában lesz jelen a születésnapon az Amerikai Népszava New York-i szerkesztősége is.

Kérjük a Kohányi Társaság tagjait, illetve a nepszava.com valamennyi olvasóját, ha tehetik, vegyenek részt a webhely második születésnapján; osszák meg egymással gondolataikat, mondják el, véleményük szerint hogyan tehetnénk együtt ezt a fórumot még hatékonyabbá és vonzóbbá. Reméljük, a mostani találkozó is lesz olyan sikeres, a születésnapi torta pedig olyan ízletes, mint a tavalyi volt.

A Kohányi Társaság egy éves születésnapi tortája 2011 decemberében

A Kohányi Társaság egy éves születésnapi tortája 2011 decemberében

[Közzétéve: 2012.12.02.]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

<span>%d</span> blogger ezt szereti: