eVitae

Nem mondhatom el senkinek

Szenes Hanna és Szép Ernő

Szenes Hanna Szép ErnőA Kohányi Társaság Szenes Hanna és Szép Ernő születésének évfordulója alkalmából emlékezik és emlékeztet 2014.07.17., csütörtök 18-19 órakor. Részletek a Kohányi Társaság web-nyitott Facebook oldalán találhatók, mely bejelentkezés nélkül is olvasható. Itt az egyik kapcsolódó FB postot látod, ha egy kis türelmet tanúsítasz, Kedves Olvasóm, amíg ide áttöltődik:

Megjegyzés:

Ez a post egyidejűleg egy technikai próbája annak is, hogy hogyan lehet publikus FB postokat WP postba beágyazni. A postot vázlatként elmentve a Preview teljesen jól mutat mindent (kivéve, hogy a középre igazítása egyelőre nem sikerül), remélem, hogy publikusra állítás után is így marad. (Kétkedésem megalapozott, mert a blogszolgáltatók gyakran megtréfálnak azzal, hogy a publikált postban másképp, esetleg rosszul, esetleg egyáltalán nem is látszanak a beágyazott elemek. Ilyenkor mindig üzenem a szolgáltatónak: köszönjük, mi is jót nevettünk 🙂 )

Megjegyzés+:

Mindjárt azt is sikerült kipróbálnom, hogy hogyan néz ki, ha kihúzzuk a hivatkozás(URL vagy webcím) alól az FB  tartalmat, azaz kitöröljük az FB-n a postot, melyre hivatkoztunk: FB post on WP ErrorTörtént ugyanis, hogy a nagy sietségben a KT illetékese az egyik évszámot eltévesztette. Egy (azaz 1) kedves FB vendég jelezte a hibát, így hát mielőbb korrigálásra került: a javított képet a KT feltöltötte. Azonban az FB olyan, mint az élet (ahogyan az egyik Kedves Barátom hajtogatja, amivel én sosem értek egyet – ez eset kivételével): egyutas. Azaz irreverzibilis. Legalábbis a képfeltöltést illetően, azaz nem lehet lecserélni egy újabb verzióval, ugyanaz alatt a permalink alatt, hanem az újabb verziót már csak egy másik URL-lel lehet elérni. Bár ez mintha itt, a WP-n is így lenne, eléggé el nem ítélhető módon. Legalábbis még nem jöttem rá a trükkjére.) Így most e postban a korábbi, “halott” linket lecseréltem az új FB postra mutatóra. Még szerencse, hogy a KT-vel elég szoros az együttműködésem, így rögtön tudtam a változásról  🙂

3 responses to “Szenes Hanna és Szép Ernő

 1. Visszajelzés:Mocsárdal | eVitae

 2. Steve 2014-07-22 03:07

  Egyik remes szegyene a horthy rendszernek.
  Kivegezni Szenes Hannat, bun, szegyen, pokolra kuldeni a birokat, rendoroket, bortonoroket.
  Miert nem akadt tiszteseges magyar, aki megkiserelte volna megmenteni.
  Meg a Szegedi Maszakok, Eszterhazyk stb mind hagyta ezt a katasztrofat veghez vinni.
  Siralmas mult, de keves magyar hajlando konnyet ontani osei kisiklasara.
  Allitolag Karady Katalin tett egy kiserletet valami mentoakciora, vagy enyhito cselekedetre.
  Mai szemmel nezve, a pesti zsidosag is szanalmas kepet nyujt. Miert nem lazadt fel a kozosseg?
  Kik voltak az akkori vezetok, akik lemondtak tobbnyire az ellenallasrol, mint a mai kis kozosseg is tobbnyire kozombossegbol jelesre vizsgazik.
  Ezert nem elek Magyarorszagon.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: