eVitae

Nem mondhatom el senkinek

Orbán fizet…

.
Orbán Király…mint a katonatiszt.  A náciknak. Szemérmesebbeknek: Orbán fizet a “radikális nemzetieknek“. Vagy: “szélsőjobbosoknak”. Vagy:  “antiszemitáknak”.

Nem győznek hüledezni Magyarországon az un. “demokraták”, hogy az illegitim orbán kormány kitüntetéseket osztogat azoknak, akiknek adósa(1). Ez valami olyasmi, mintha valaki minden reggel értetlenkedve elcsodálkozik, hogy jéé, felkelt a nap. Vagy azon háborogna szüntelen, hogy az oroszlán húst eszik, hallatlan!

Fidesz HandshakeÉn meg azon nem bírok napirendre térni, hogy ezek még mindig kómában vannak. Pedig aki kicsit is figyelt, az már a 2002-es választások idején tisztán láthatta, hogy orbán mit indított el(b), és ha nem állítják meg, milyen örvénybe navigálja Magyarországot. E helyett nyolc éven át az un. demokraták folyamatosan kómában voltak, pedig egyre riasztóbbak voltak a jelek, amitől azért már csak-csak fel lehetett volna ébredni.(3)

Na de legalább most térnének már magukhoz. De nem. Most a trendi “szörnyülködjünk együtt” c. társasjáték a módi. Orbán és kiszolgálószemélyzete, és náci hátvéderői meg nem győznek röhögni. Tessenek csak megfigyelni az arcukat. Alig tudják elrejteni cinikus, kielégült, pökhendi, kéjes vigyorukat. Nem mintha nagyon akarnák, hiszen minek is tennék: “Miénk a vár, tiétek a lekvár. Oszt jó napot.” Bruhaha!

Aki még azt se érti, hogy fizetség jár azoknak, akik segítsége nélkül a várat elfoglalni képtelenség lett volna, hát az olyan reménytelenül hülye, hogy tényleg csak röhögni lehet rajta.

Bag of MoneyDe mert ezek a látványszörnyülködők mégse buta emberek amúgy, hát már nem tudom mi mást gondoljak, Kedves Olvasóm, mint hogy őket is orbán fizeti. Megélhetési szörnyülködők. Alibi demokraták. Egy törvényszegő ország teljhatalmú illegitim kormányának úgy kellenek ők, mint egy falat kenyér.

Ha az EU, vagy egyéb nemzetközi szervezet, vagy egyes külföldi politikusok gyanakvóan összehúzzák szemöldöküket, orbán csak kinyújtott ujjal a “demokratákra” mutat: íme, engedem nekik, hogy szörnyülködjenek.

Hát mi ez, ha nem demokrácia, tessenek mondani?
(És Európa, és a világ készséggel el is hiszi neki! Mert ugyan kinek kellenek azok a fránya diplomáciai bonyodalmak, nemde, Kedves Olvasóm?)
————————- FOOT ———————

Források:
(1)


(2) Szaniszló Ferenc az Echo TV felelős szerkesztő-műsorvezetője. “rendszeresen tesz meglepő, vagy szélsőséges kijelentéseket” “2011 szeptemberében egy cigánysággal kapcsolatos megnyilvánulása miatt az NMHH 500 000 forintra bírságolta az Echo TV-t, mivel a műsorban elhangzottakkal Szaniszló megsértette az emberi méltóság tiszteletben tartására, valamint a gyűlöletkeltés tilalmára vonatkozó jogszabályokat.” http://hu.wikipedia.org/wiki/Szaniszl%C3%B3_Ferenc_%28%C3%BAjs%C3%A1g%C3%ADr%C3%B3%29
Nem hiszem, hogy nagyot tévedek, ha azt mondom, hogy ezt a Wikipédia szócikket minimum szélsőjobbos írta. Azért egy náci tévében uszító szövegeket “meglepőeknek” eufemizálva enyhén szólva röhejes. Az a megfogalmazás is sokatmondó, hogy a szélsőséges kijelentések a cikkíró szerint nem meglepőek. Bár ez igaz is lehet, hiszen a magyar istenadtát (ismét) nagyon rafináltan szoktatták hozzá a náci jelenségekhez. De azon se lepődnék meg, ha valami csipkelelkű ballibes humán értelmiségi fogalmazta volna, aki még akkor se mondaná a pucér királyra, hogy meztelen, ha közvetlenül az orra előtt ágaskodna a nemes királyi hímtag, csupaszon.
(3) Az eredeti kézfogásos kép forráshelye: http://openclipart.org/detail/16469/handshakewithborder-by-z

————–

Megjegyzések:
(a) Sajnos nem állt módomban, hogy Magyarország szeretett nagy vezérét a bevezető mondatomhoz jobban illő (katonatiszti) egyenruhába “öltöztessem”. Így csak ezt a készen talált portrét huzaloztam be. De ez se áll messze a mondanivalóm lényegétől.
(b) Bár aki már 2002 előtt is figyelte a magyar politikai kuplerájt, annak már az első Orbán-kormány(1998–2002) idején is megalapozott gyanúja ébredhetett orbán izmosodó diktatórikus vágyairól. Én sajnos csak a 2002-es választások alatt és után eszméltem, mikor nyíltan meghirdette a kirekesztés és gyűlölet politikáját. Csak ezután még évekig hittem, én balga, hogy Magyarországon vannak demokraták, sőt “demokratikus erők”, akik ezt nem engedhetik virágba borulni. Így vesztegettem el azokat az éveket, amikor még nagyobb eséllyel távozhattam volna a Föld túloldalára, hogy inkább küzdjek a koalák és  az aborigók jogaiért.

————–

Kapcsolódó postok:

One response to “Orbán fizet…

  1. Visszajelzés:Sekély, de kéj! | eVitae

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: