eVitae

Nem mondhatom el senkinek

Utcai erotika

Érdekes fotót fedeztem fel az Amerikai Népszava Facebook oldalán(1):

Érdekes utcai izé Brooklynban


Első pillantásra elcsodálkozom: lám, lám, a tolerancia és szabadság hazájában(a) mik vannak, színes vibrátorok installációjába botolhatnak a járókelők. A fotó alapján a méretüket sem vagyok képes megbecsülni, a perspektíva, a kép kompozíciója nekem ehhez sem ad elégséges támpontot. Lehet, hogy nagyocskák? Ahogyan az sem derül ki, hogy sötétben még netán világítanak is?

Mivel a fotót közreadó nem avat be bennünket abba, hogy a képen tulajdonképpen mit is láthatunk,  semmilyen fogódzó nincs az installáció küldetése, üzenete, funkciója tekintetében. Így hát a fotó szemlélője teljesen szabadon asszociálhat. Bármire 🙂 De akármi is lehet a talány valós megfejtése, szerintem mindenképpen erotikus kisugárzása van ezeknek az izéknek. Nem gondolod, Kedves Olvasóm?

Vagy csak én nem vagyok elég öreg…?
————————- FOOT ———————

Források:
(1) A fotó eredeti helyén (kommentekkel együtt) itt látható: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=539301999432095&set=a.198621466833485.54608.177083425653956&type=1 “6th Avenue, Brooklyn” Fotó: Molnár Miriam

————–

Megjegyzések:
(a) “Az USA, mint a tolerancia és szabadság hazája” – ebbe itt most nem megyek jobban bele. Pedig tudnék. Ennek elemzése, vitatása azonban nem tartozik e post témájához.

One response to “Utcai erotika

 1. Attila 2013-02-02 07:21

  Ha figyelmesebben megnézi valaki a képet akkor a bal szélen látható a villanyvezeték. A vezeték becsült vastagsága kb 1mm . Ez a vezeték vezeti a záramot a karácsonyi diszkivilágításhoz, aminek a lámpácskáit a szerző vibrátornak vélte. Nos ezek a “vibrátorok” méreteit tekintve kb 1-2 cm -sek, nem vagyok ugyan szakértő a dologban de szerintem az emberi méret ennek többszöröse.
  Kicsit azt a viccet jutattja eszembe amikor a páciensnek a pszichologusnál az egyszerű vonalakről körökről mindíg a szex jut eszébe, és a pszichologus kiakad:
  -Monjda magának mindenről a sex jut az eszébe ?
  – De doktor úr ha egyszer ilyen disznó képeket mutogat !

  “Az a disznó aki disznó dologkat gondol. “

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: