eVitae

Nem mondhatom el senkinek

Zsidólista

3monkeyHa a képmutatás fájna, Magyarország olyan jajveszékeléstől lenne hangos, hogy az az egész világon hallatszana. Talán. De a jelek azt mutatják, hogy az egész világ is képmutató, és inkább befogja a szemét, fülét, száját. E tekintetben a világ nem nagyon van elmaradva Magyarországtól.

Magyarország un. “demokratikus erői” látványháborgásától(1) hangos a médiavilág. Úgy tesznek, mint a ma született bárányok.(a)

Pedig az illegális náci jobbik és csatolt széleik már régóta listázzák a zsidókat, lásd pl. a náci metapedia zsidólistáit.

És mert ezt zavartalanul tehetik már legalább 2002 óta, ezért aki azt mondja magáról, hogy ő demokratikus ellenzéki párt/politikus/közéleti személy, az mind-mind hazudik!

Ekkora lehetőség talán egyetlen más ország (valóban) demokratikus erőinek kezében sincs: a magyar törvénybe is iktatott, 1947-es párizsi békeszerződés értelmében minden fasiszta jellegű szervezet tiltott Magyarországon!

Magyarország, amely a Fegyverszüneti Egyezmény értelmében intézkedett magyar területen minden fasiszta jellegű politikai, katonai vagy katonai színezetű szervezetnek, valamint minden olyan szervezetnek feloszlatása iránt, amely az Egyesült Nemzetekkel szemben ellenséges propagandát, ideértve a revizionista propagandát fejt ki, a jövőben nem engedi meg olyan effajta szervezeteknek fennállását és működését, amelyeknek célja az, hogy megfossza a népet demokratikus jogaitól.”(2)

Ha egy ilyen törvény lenne mondjuk a kommunista “jellegű” szervezetekre, akkor a szélsőjobbos fidesz és a náci jobbik már rég letörölte volna azokat a föld színéről. (A szocialista “jellegűeket” inkluzíve.)

A magukat demokratikus erőknek fényező pártok, politikusok, közéletiek pedig nemhogy nem tesznek semmit a nácik ellen, hanem maguk legitimálják őket: politikai partnernek, kollégáknak tekintve, kezet fognak, összeborulnak velük, és maximum csak látszatból, önfényezési célból  szónokolnak, hogy ők aztán hű meg hah, de nagyon elítélik a szélsőjobbos nyomulást.

De legalább mi, magyar adófizető állampolgáruk legyünk vele tisztában: a magyar “demokratikus erők” rosszabbak, mint a szélsőjobbos fidesz és a náci jobbik. Mert egy strici/kurva is becsületre méltóbb, ha tökösen, nyíltan vállalja striciségét/kurvaságát, nem pedig szende szűzlány-szerepben tetszeleg!

Továbbra is csak ismételni tudom magam: Magyarországon nagy a verseny

————————- FOOT ———————

Források:
(1) Amerikai Népszava: A Jobbik először listázná a zsidókat, 2012.11.26. http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/a-jobbik-eloszor-listazna-a-zsidokat.html

(2) Párizsi békeszerződés 1947: antifa-hungary.blogspot.hu/2011/10/parizsi-bekeszerzodes-1947.html

(3) A kép forrása: http://www.supercoloring.com/pages/category/mammals/monkeys/

————–

Megjegyzések:
(a) Kedves Olvasóm, a legújabb magyarországi náci botrányról véletlenül értesültem, mivel nem vagyok a magyarországi, azaz a fidesz médiabirodalom fogyasztója. Ezért csak az Amerikai Népszava cikkére tudok hagyatkozni, mely szerint az illegális náci parlamenti párt, a jobbik egyik, valami Gyöngyösi Mártonnak nevezett embere jóvoltából ismét szétterült a magyar parlamenti mocsok bűze az országban, tán a világban is. Valamikor november 26-án, vagy az azt megelőző napokban állítólag azzal a – német náciktól lopott – ötletével állt elő, hogy ideje, hogy “felmérjük, hány zsidó ül a parlamentben és a kormányban”. Ha dokumentum értékű infóra van szükséged, Kedves Olvasóm, bizonyára megtalálod a felvételt / szöveget a parlament honlapján. Vagy valahol az interneten. Számomra már nem ér annyit az egész, hogy a kilencszáz-ezeregyedik magyarországi náci megnyilvánulás miatt alaposabb-precízebb forráskutatást végezzek. Ha senkit se érdekel, akkor miért is lógnék ki a sorból? És: hányni mástól is tudok.

————–

Kapcsolódó postok:

5 responses to “Zsidólista

 1. Visszajelzés:Orbán fizet… | eVitae

 2. drmandlerpost 2012-12-09 12:08

  Vona Gabor nyilt levelet irt Ilan Mornak, Izrael budapesti nagykovetenek. En meg valaszt neki:
  http://drmandler.wordpress.com/2012/12/09/kepzelt-nyilt-level-vona-gabornak-ilan-mortol/
  Ha tetszek, ossza meg masokkal is.

  Kedvelés

  • evitae 2012-12-24 23:18

   Kedves drmandlerpost, köszönöm, hogy megosztotta velem ezt az infót. Ha nem nácikat tekintene levelezőpartnernek (még ha csak virtuálisan is), akkor tetszene a levele. Nekem az az álláspontom, hogy nácikkal az ember nem levelezik, főleg, ha azok illegálisak, hiszen Magyarországon nemzetközi szerződés és az azt rögzítő magyar törvény tiltja fasiszta szervezetek működését. Inkább azoknak kéne levelet küldeni, akik e nemzetközi szerzésnek és magyar törvénynek érvényt tudnának szerezni, és mégse teszik. Sokkal érdekesebb lenne tőlük választ kérni, hogy egy nemzetközi szerződés és a megfelelő magyar törvény megszegése miért nem érdekel egyetlen aláíró felet se?

   Kedvelés

   • drmandlerpost 2012-12-25 05:21

    Kedves Evitae:

    Orulok, hogy majdnem tetszik a levelem. Termeszetesen ez egy szatirikus es fiktiv “level” Vona Gabornak. Gondolom az ADL mar kezdemenyezte volna a Jobbik betiltasat ha az nyiltan mint fasiszta szervezet mukodne–de persze aljas modon meg a sajat ideologiai bazisukat is letagadjak fennmaradasuk erdekeben.
    En ebben a levelben Vona keptelen kepmutatasara akartam felhivni a figyelmet azoknak akik megertik azt, hogy mirol is irok. Reb Tevje szavaival elve (egy kicsit atirva): Nacikkal levelezni nem szegyen de nem is nagy dicsoseg–habar en nem szandekozom levelezni nacikkal. Meggyozni oket nem lehet.

    Ha gondolja, irok az ADL-nek a Jobbik ugyeben…

    Kedvelés

 3. Visszajelzés:Iványi – egy igaz ember « eVitae

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: