eVitae

Nem mondhatom el senkinek

Jól vagyok (?)

Minden rendbenLám, kockázat nélkül nincs győzelem…

Ha esetleg – valami különös véletlen folytán – netán szíveden viselnéd egészségi állapotom alakulását, Kedves Olvasóm, és ( esetleg – valami különös véletlen folytán – netán) aggódnál amiatt, hogy a májkrém(a) gyártójának utasításával bátran, lázadón szembeszállva a csomagolást felbontva a jelzett dátum előtt megettem a májkrémet, nos hát, Kedves Olvasóm tájékoztatlak: jól vagyok. Semmi bajom nem lett. Legalábbis a májkrémtől. Nem, nem, a csomagolóanyagtól sem. Azt ugyanis nem ettem meg. Sem egészben, sem darabokban. Bár lehetséges, hogy a gyártó indirekt módon azt akarta jelezni, hogy – mint sok gyümölcs esetében is – a héjában van a vitamin? De most már mindegy, kidobtam. Ha igazán bevállalós lennék, legközelebb megenném a “héját” is, és ha valami bajom lenne tőle, a gyártót jól beperelném.

Bár az én gyomrom meglehetősen ellenálló, strapabíró. Evés vonatkozásában. Ellenben pszichikailag rendkívül érzékeny. Így hát legalább harmadik éve van permanens hányingerem a magyarországi politikai-társadalmi szereplőktől. Tudtam én(2), hogy egy hánytál beszerzése és üzembe helyezése hosszútávú befektetést jelent.

Gyógyulást csak az hozhatna, ha emigrálhatnék fizikailag is valahogy mégis, lehetőleg a világ legtávolabbi, túlsó felére.

Csak hát még mindig nem tudom(3), én hová menjek “haza”?

____________________________
(a) Előzmény: Csomagolás, https://evitae.wordpress.com/2012/06/19/csomagolas/
____________________________

(1) A kép forrása: http://openclipart.org/detail/28688/thumbs-up-smiley-by-skotan
(2) “A ‘Mit vigyünk magunkkal?‘ kérdésre válaszul: a magyarországi 2010-es parlamenti választásokra készülő magyar állampolgárok nélkülözhetetlen kelléke a hánytál és a gumikesztyű.“, Szavazási útmutató, https://web.archive.org/web/20160120074043/http://evita.nolblog.hu/archives/2010/04/09/Szavazasi_utmutato/
(3) “Ha Magyarországon, magyar állampolgárként nem biztosítják számomra az erre hivatott magyar állami vezetők, intézmények, hogy szabadon, félelem nélkül élhessek törvényekben is rögzített emberi, szabadságjogaimmal a dehogyisnácikkal szemben, … akkor tessenek mondani, mégis merre induljak ‘haza’?2009.09.27.(!), Hazátlanul, https://web.archive.org/web/20160120074043/http://evita.nolblog.hu/archives/2009/09/27/Hazatlanul/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: